48 38 14 88 post@dingruppen.no

Lei av jobben

Er du lei av jobben din? Hvis svaret på dette spørsmålet er av en samtykkende karakter, så er det noe du bør ta seriøst umiddelbart. I en slik situasjon er veldig viktig å finne ut nøyaktig hvorfor du er lei av jobben din.

Å finne grunnen til at du er misfornøyd med jobben din, er helt avgjørende for å kunne gjøre noe med det. For noen kan det virke ganske håpløst, men vi garanterer deg at det alltid finnes en løsning på problemet. Av og til må du bare jobbe litt for å finne den!

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva du kan gjøre dersom du er lei av jobben din. Er det bare en forbigående periode, eller ligger det noe mer seriøst bak? I så fall bør du legge det en ekstra innsats for å finne en jobb du virkelig elsker, og det vil vi veldig gjerne hjelpe deg med!

Mann som er sliten

Er du sliten og lei av jobben?

Dersom du føler deg litt sliten og lei, er det viktig å finne ut grunnen til at du føler det slik. Er du sliten og lei av jobben, eller er følelsen av en mer generell karakter? Uansett hva grunnen er, så er det noe du bør ta tak i det med det samme.

Dersom det er jobben som gjør deg sliten og lei, så må du tørre å kjenne på det du føler. Er jobben kjedelig, eller er det en kollega som du ikke kommer helt overens med? Av og til kan det være litt enklere å gjøre noe med førstnevnte enn med sistnevnte.

Med utgangspunkt i situasjonens omstendigheter, kan det kanskje hjelpe å ta deg en prat med sjefen. Dersom det ikke hjelper eller du ikke har mulighet til det, så bør du kanskje vurdere å finne deg en ny jobb.

Personer i forskjellige yrker

Slutt i jobben og finn nytt yrke!

Det er naturligvis mye enklere sagt enn gjort, men om det er jobben som er problemet, så bør du seriøst vurdere å slutte i den. Med det mener vi rett og slett at du skal finne deg et helt nytt yrke!

Men vi oppfordrer deg naturligvis ikke til å si opp jobben på dagen. Selv om du ikke trives i jobben din, så er det viktig å ta med de ytre omstendighetene i betraktningen.

Dersom du er godt gift og dere har muligheten til å leve på kun én inntekt i en periode, så er dette noe du må diskutere med partneren din. Men hvis du er singel og har huslån, så bør du kanskje ha litt is i magen. Du kan fremdeles slutte i jobben, men det vil ta litt lenger tid enn du kanskje ønsker.

Forstørrelsesglass

Slik finner du jobben du elsker

Hvis du ikke lenger trives i jobben din, så er det ikke sikkert at svaret er å søke på en lignende stilling i en annen bedrift. Kanskje du bør tenke litt mer utenfor boksen, og legge ned en innsats for å finne en jobb du virkelig elsker.

I dagens samfunn er det mange som jobber med sin største lidenskap, enten som frilanser eller som selvstendig næringsdrivende. Det kan også bli din hverdag!

Dersom du ikke allerede vet hva du kan tenke deg å jobbe med, så bør du begynne prosessen med å finne det ut. Noen gode tips i denne situasjonen, er å lytte til hjertet og ikke være redd for å satse. Det er kanskje en eneste stor klisjé, men det er faktisk sant! 

CV

Motta hjelp til CV og søknad

Er du lei av jobben, men er redd for å havne i nei-bunken? Da har du kommet til riktig sted, for det er noe Din CV-hjelp kan bistå deg med!

Hos Din Gruppen finner du et profesjonelt tekstforfatterteam som streber etter kvalitet. Våre tekstforfattere har mange års erfaring med innholdsproduksjon bak seg, og det inkluderer skriving av både CV og søknad!

Hos oss får du tre forskjellige alternativer når du ber oss om hjelp til å skrive CV og søknad. Disse alternativene er Basis, Toppkandidat og Jobbmagnet. Det er imidlertid viktig å huske på at både innholdet og prisen vil variere litt med utgangspunkt i hvilken pakke du velger.

Ønsker du at vi skal hjelpe deg med å skrive CV og søknad? Ta kontakt med oss allerede i dag!