48 38 14 88 post@dingruppen.no

Kjøp CV og søknad 

Er du på jakt etter jobb? Eller har du kanskje funnet drømmejobben, og mangler bare en god CV og søknad? Disse dokumentene kan være avgjørende for hvorvidt jobben blir din eller ikke. Siden de kan være vanskelige å kjøpe, velger enkelte å kjøpe CV og søknad. 

Dette kan være en god løsning i mange tilfeller. La oss se nærmere på hvordan du går frem! 

Hva vil det si å kjøpe en CV og søknad? 

Dersom du synes det er vanskelig å skrive din CV og søknad på egen hånd, kan du velge å gi oppgaven til et CV-byrå. Profesjonelle vil da utarbeide dokumentene for deg, slik at de oppfyller alle krav.  

De som utarbeider CV-en vil sørge for at kvalifikasjoner, utdannelse og sertifikater blir listet opp på en oversiktlig og god måte. Mange er usikre på oppsett, rekkefølge og hva som eventuelt bør utelates fra CV-en. Da kan det være nyttig å få litt drahjelp!  

For mange er selve søknaden en enda større utfordring. Her skal man selge seg selv på en best mulig måte. Man bør blant annet fremheve de kvalitetene man har som vektlegges i stillingsutlysningen. En med lang erfaring på området kan hjelpe deg med å utarbeide en søknad som lar deg skille deg ut i bunken av søknader. 

En god CV er ditt fremste våpen i kampen om en jobb! 

Hva koster det å kjøpe CV og søknad? 

Prislappen på det å kjøpe søknad og CV kan variere stort. Først og fremst avhenger det av hvilket byrå du velger. Sjekk gjerne andres erfaringer, og finn ut hvilke CV-byråer som er anbefalt. Prisen vil også kunne variere med tanke på språk, omfang og lengde.  

Trenger du for eksempel hjelp med å skrive en CV og søknad på engelsk, kan dette koste litt ekstra. Men igjen, dette kan variere fra leverandør til leverandør. 

CV-en og søknaden er viktige investeringer 

Dagens arbeidsmarked er tøft, og du må skille deg ut. Det er verdt å bruke litt penger på dette, hvis det tar deg til drømmejobben. I tillegg, så får du jo CV-en til odel og eie. Det er altså en engangsinvestering som du kan bruke, igjen og igjen.   

Når det gjelder søknaden, er denne i større grad tilpasset stillingsutlysningen. Sånn sett bør du skrive en ny søknad for hver stilling du skal søke på. Mange av elementene i søknaden kan imidlertid brukes på nytt.  

Et CV-byrå hjelper deg med å få frem det du er god på, slik at du kan få muligheten til å bevise det i neste omgang.  

Viktig at CV og søknad skiller seg ut 

De fleste jobbstillinger har hundrevis av søkere. Dersom du ikke er bevisst på akkurat hva arbeidsgiveren din er ute etter, risikerer du ar søknaden forkastes. I dagens arbeidsmarked er det gjerne roboter som scanner søknadene først.   

Av den grunn er det viktig at søknaden og CV-en løfter frem relevante nøkkelord og kvalifikasjonsområder. Det er et smalt nåløye å komme gjennom, men slettes ikke umulig.   

Du må få åpnet porten og kommet deg til intervjuet for å i det hele tatt få sjansen til å vise hvem du er som person. Ved å kjøpe CV og søknad kan du la noen hjelpe deg med denne inngangsbilletten. 

Motta hjelp til å skrive CV og søknad 

Ikke la dårlige skriveferdigheter stå i veien for din drømmejobb! Det er ikke kvaliteten på dine skriftlige formuleringer som avgjør hvorvidt du er god til å jobbe med kunder eller tall. Derfor burde du heller ikke la dette sette en stopper for mulighetene dine i arbeidsmarkedet.  

Din CV-hjelp har lang erfaring på området. Vi vet hvordan vi best kan få frem dine kvaliteter, og hva som gjør at din CV og søknad skiller seg ut.