48 38 14 88 post@dingruppen.no

Enkel CV

En enkel CV kan gi deg store fordeler i jakten på jobb. Der mange stiller opp med kunstverk og overdådige CV-er, kan din litt mer simple variant fort slå an hos arbeidsgiver.

Enkelte arbeidsgivere mottar hundrevis og til tider tusenvis av CV-er. De aller fleste mottar i snitt i hvert fall et titalls. Det sier seg selv at å se gjennom samtlige vil være litt av en oppgave.

Selv for de som skal se gjennom et titalls CV-er, kan dette oppleves som en slitsom jobb. Det er fort gjort å miste motivasjonen og å overse gode profiler. En enkel CV kan hjelpe deg med å fortsatt bli sett.

CV

Enkel CV-mal gratis

Det finnes flere titusener av maler på CV-er der ute. Hvert eneste år virker det som om CV-kravene endrer seg, og dermed vil det komme nye maler. Her er det nok å velge i, men få enkle CV-er.

Dersom du ønsker deg en enkel CV-mal, kan kontakte oss på e-post. Da vil vi sende deg en enkel CV-mal innen 24 timer. Trenger du vår hjelp til å fylle ut, stiller vi også gjerne opp.

CV

Slik kan du skrive enkel CV

Den beste måten å forstå hva en enkel CV er, kan være å se hva en vanskelig CV er. Her er det gjerne snakk om for mye tekst i selve CV-en. Vi er store forkjempere for at CV-er som en standard skal være 1 side.

Det finnes selvfølgelig unntak fra enhver regel, men de aller fleste CV-er har ikke godt av å være så lange. Dessuten er det også veldig ofte et stort problem med mye tekst på hver side.

Fjern all overflødig tekst, slik som informasjon det er mer aktuelt å ta opp på intervju. Velg også gjerne bort noen gammeldagse inkluderinger, slik som språk, om det ikke er relevant.

CV

CV-eksempel i 2021

Leter du etter et godt CV-eksempel i 2021? Dette er året der flere titusener av nordmenn kommer til å lete i det lange og det brede etter en jobb. Da er det viktig at CV-en er god og skiller seg ut.

Dersom du ønsker et godt eksempel, vil vi gjerne sende deg et CV-eksempel for 2021 på e-post. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en forespørsel, så kontakter vi deg innen 24 timer.

CV

Hold CV-en din enkel

Hva enn du gjør – ikke legg til litt ekstra tekst på en CV som allerede er to sider lang. Se gjennom og tenk over om det er gjentakelser, overflødige ord, eller rett og slett unødvendig informasjon.

Hold din CV enkel i 2021. Det siste en arbeidsgiver med flere hundre CV-er på pulten ønsker å se, er en kandidat med CV på 4 sider fulle av tekst. La majoriteten av teksten ligge i søknaden din!

Motta CV-hjelp i dag!

Din CV-hjelp har hjulpet flere hundre nordmenn ut i arbeidsmarkedet gjennom en bedre CV. I store hauger med søknader, bør du sikre at din CV blir sett. Det er det ikke alltid den gjør.

Vi er selv arbeidsgivere, og vi vet hvordan «den andre siden» tenker og handler. Dette gir oss en stor fordel når vi former din CV. Ønsker du deg en effektiv og enkel CV? Gå til vår nettbutikk og kjøp nå!